Textstorlek

Om oss

Nybyggarna utvecklar bostadsområde från ”råmark”.  Läget är mycket viktigt. Boplatsen skall ha ett mervärde. Det kan vara nära centrum men det kan också vara  utsikten, sjönära ,mycket sol osv. Vi har mark i Karlstad ,Hammarö,Kil och Arvika.

Markinnehavet i kombination med rätten att bygga samt möjligheten att sälja ett färdigt boende ger fördelar i flera led.

Flerbostadshus, radhus, parhus eller vanliga villor, beroende på läget. Bara nybyggnation.  Öppna planlösningar där kök och allrum går ihop. Förråd och bilplats (oftast carport) ingår i regel som praktiska delar i  boendet.

Upplåtelseformen kan variera. Under senare år har det ofta varit bostadsrättsföreningar. Vi har då bildat föreningen och varit en aktiv del av den ”byggande styrelsen”. Nu kommer hyresrätt och eventuellt ägarlägenheter att bli vanligare. Samtidigt finns det hela tiden äganderätt dvs du äger din bostad ”på gammalt vis”.

Vi är en liten organisation med ett nära samarbete med lokala entreprenörer som kompletterar vårt ”eget folk”. Kontoret ligger i Karlstad.

Kontakta oss för mer information!