Textstorlek

 Bryngfjorden Karlstad, etapp 1

 (SLUTSÅLD)

brf bryngfjorden

Norr om Råtorp i Karlstad bygger vi nya bostadsområdet Bryngfjorden. Etapp ett består av 16 bostadsrätter från 83 till 130m2. Radhus samt två mindre flerfamiljshus. Läs mer

 BRF Eternellen Eskilstuna (SLUTSÅLD)

Eternellen


 I Ekeby uppför Nybyggarna BRF Eternellen, 10 stycken moderna bostäder från Borohus. Husen byggs i ett barnvänligt och naturskönt område. Läs mer.

 Bryngfjorden Karlstad, etapp 2

 (SLUTSÅLD)

brf bryngfjorden, etapp 2

Norr om Råtorp i Karlstad bygger vi nya bostadsområdet Bryngfjorden. Etapp två omfattar fem flerfamiljshus om fyra bostadsrättslägenheter i varje från 83-102m2. Läs mer

Viksta Backe 2, Kil (SLUTSÅLD)

Viksta Backe Två i Kil; referensprojekt som är färdigbyggt och slutsålt.  Läs mer

Rud/Ängen Hammarö

Byggnationen är nu igång på Rud Hammarö.
BRF Rud/Ängen består av 24 villor i två olika storlekar.
Försäljning pågår och kontakterna finns i foldern under
läs mer nedan.

 Läs mer

 

Svanen Ludvika

Området mitt i prick
Borohus i samarbete med Nybyggarna i Karlstad, uppför ett mycket tilltalande nyproduktionsprojekt i korsningen Eriksgatan – Skolgatan i centrala Ludvika. Totalt 15 bostäder i storlekarna 58, 69, 74, och 86 kvm med funktionella och spännande planlösningar med allt vad ett modernt boende skall innehålla.

Föreningen äger fastigheten och varje medlem kommer förvalta sin egen bostad enligt ritning.

Läs mer

Referensobjekt

Tvåplans radhus på Mons Backe i Kil

Mons Backe ligger i Kil med utsikt över dalgången mot Stora Kils kyrka och Fryken.

MonsBackehemsida

 

Här har vi byggt tre tvåplanshus med tre bostäder i varje. Genom pulpettaket så har samtliga högt till tak på övervåningen. Här är det dubbel carport med ett stort isolerat förråd. Samtliga har balkong och altan mot dalgången. Husen är på 125m2.Inflyttade 2007-2008.

 

BFR Kanoten, Kyrkviken i Arvika

Vid Kyrkviken i Arvika ligger brf Kanoten som var färdig för inflyttning 2006. Det är fem tvåplanshus med balkong och  samt fyra enplanshus alla med ”vinterträdgård” och uteplats

Samtliga ca 30 m från Kyrkviken med en fantastiskt fin utsikt över vattnet. Även här finns det carport o förråd i direkt anslutning till huset. Tvåplanshusen är på 125m2 och enplans på 84m2.

Arvika flerfamiljshus nybyggt Kanoten

Arvika flerfamiljshus nybyggt Kanoten

   

BFR på Galoppstigen Södra Råtorp i Karlstad

södra Råtorp i Karlstad-Galoppstigen/Råtorps alle – byggde vi 14 bostäder 2006.Åtta något större med ”vinterträdgård” och carport/förråd i direkt anslutning till huset.

De större är 132m2 medan de sex bostäderna utan ”vinterträdgård” är 125m2.De sistnämnda har förråd och carport i gemensamma byggnader. Samtliga är tvåplanshus med pulpettak vilket innebär att man har ”snett” högt innertak på övervåningen.

 

Södra Råtorp

   

BFR Barret, Råtorp, Karlstad

Vid samma gata som Älven ligger brf Barret som är två tvåplans parhus om 125m” vardera/lägenhet. Här finns förråd och parkeringsplats samt altan. Husen ligger endast 150 från älven. Färdigställt 2008.

Barret

Barret inne

 

Barret inne

 

Barret

 

Barret

   

BFR Älven, Råtorp, Karlstad

Bostadsrättsföreningen Älven vid Trangärdstorpsvägen är tvåplans radhus med fyra bostäder om 140 m2 vardera. Glastak över altan/entre, förråd och parkeringsplatser. Färdigställt 2005. Utsikt över älven.

Vid älven, flerfamiljshus, radhus nybyggarna i karlstad

 

Nybyggarna i karlstad

 

Vid älven, nybygge

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL